Ripsienhoitoa

Tänään pääsin jatkamaan eilistä hemmottelua ja suuntasin aamupäivästä keskustaan. Oon jo hetken aikaa ollut ilman ripsipidennyksiä, mutta nyt pääsin taas pitkästä aikaa istahtamaan hoitotuoliin. Mulla on jäänyt mun omista muutaman vuoden takaisista överiripsistä pienet traumat 😀 ja siksi haluankin aina mahdollisimman luonnollisen ja freesin lopputuloksen. Milla taitavana loihtikin mulle aivan ihanat ripset, juuri sellaiset mitkä toivoinkin – luonnolliset ja kevyet, mutta silti näyttävät!

ripset

Varmaan ensimmäistä kertaa ripsienlaiton aikana aika kului kuin siivillä, oon tosi kärsimätön ja usein se istuskelu puuduttaa mut täysin. Tuossa höpötellessä tuntui, että vastahan mä tähän tuoliin istahdin, kun ripset olikin jo nätisti asetettuna päähän. 🙂

Milla avaa tammikuussa uuden liikkeen Lahden keskustaan, käykääpä lahtelaiset ja muutkin tutustumassa ja tykkäämässä sivusta: Ripsistudio Pilke!

Se oliskin sitten pidennetty viikonloppu tiedossa. Huomenna Itsenäisyyspäivänä lähdetään äidin luo Espooseen moikkaamaan sukulaisia. Rauhallista loppuviikkoa kaikille!

Ps. Miksi mandariineihin jää koukkuun !? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *