Treenikuulumisia

Moi blogi !

Että voikin väsyttää… Tässä just mietin, että pitäiskö oikeen heittäytä villiks ja vetästä ihan päikkärit näin viikonlopun kunniaksi. Jotenkin noi päiväunet kuitenkin aina sit sekoittaa unirytmiä, eikä illalla meinaa saada unta ollenkaan.

Tänään oli ihanaa, kun sai nukkua niin pitkään, kuin vaan unta riitti. Heräsinkin vasta kymmeneltä ja koomailin puoli yhteentoista asti sängyssä. Aamupäivällä katottiin vähän noita treenijuttuja läpi ja tehtiin suunnitelmaa eteenpäin. Nyt alkaa kolmen kuukauden kestävä setti, jossa treenit on jaettu volyymi- ja voimatyyppisiin jaksoihin. Treenijako on: yläkroppa A, jalka A, yläkroppa B ja jalka B. Puntteja tulee siis neljä viikkoon ja aerobisia kaksi. Tänään kävin heti testaamassa toista yläkroppa treeniä, ja meikä tykkäs kyllä ihan pirusti. Uusina juttuina mulle tuli nyt dippi ja leuat, niitä en oo juurikaan tehnyt – mitä nyt ehkä kerran kaksi kokeillut. Opettelua siis riittää ja nyt alku meneekin pienien apujen kanssa, esim. kuminauhalla/pompulla ylös jne. 🙂 Eiköhän se tässä 3kk aikana sitten kehity.
silma

Nyt kesällähän mulla tosiaan oli pientä dieettiä päällä, ja sainkin kroppaa hiukan tiiviimmäksi. Syy miksi dieetille lähdin oli se, että edelliset puolivuotta olin valmennuksessa ja vetänyt tosi korkeilla kaloreilla ja hiilarimäärillä. Mulla oli ensimmäiset kunnon lihatalkoot käynnissä. 😉 Paino nousi, en nyt muista paljonko, mutta sen verran, että mitkään vaatteet ei mahtuneet enää mun päälle. Ja aerobiset oli kokonaan pannassa. Kivaahan se oli treenata kovaa ja huomata kehitystä, mutta se ei ollut kivaa, että koska en ollut eläessäni mitään kunnon dieettejä tehnyt, mulla oli edelleen kaikki ”vauvarasvat” kehossa, ja näytin lähinnä vaan läskiltä, enkä niinkään siltä, että treenaisin useita tunteja viikossa ihan tavoitteellisesti. Painoin korkeimmillani 74kg (olen 171cm). Mua ahdisti ihan hitosti ja oli vaan pakko myöntää itselleen sen puolen vuoden massamössö-kauden jälkeen, että joo, mun pää ei vaan kestä tällaista bulkkaamista. Ja vaikka kuinka ensimmäisten kuukausien aikana uhosinkin, että mää oon muuten valmis tekeen ihan mitä vaan tän vuoksi! Niin en mä kyllä sitten ollutkaan.

Jatkossa mennään siis kultaista keskitietä pitkin, koska mä haluan nauttia tästä ja näyttää sporttiselta ja naiselliselta ympäri vuoden.. 🙂 Massamössö-kaudella en nauttinut olostani ollenkaan! Ja mun silmään se lookki ei ole naisellinen eikä näytä mitenkään erityisen hyvältä kenelläkään mimmillä. Kuinka hyväksi se on muutenkaan kropalle ja pääkopalle, että veivataan koko ajan edes takas?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *